Important pentru clasa pregătitoare!

IMPORTANT pentru clasa pregătitoare și nu numai…!
La after school FunTastik Colours suntem pregătiți să primim copiii din clasele pregătitoare!
Pentru cei mai mici dintre copii, fie ei de clasa pregătitoare, clasa I sau chiar mai mari… pentru copiii care încă au nevoie de somnul de la pranz, pentru refacerea forțelor intelectuale, fizice și odihna emoțională, am amenajat camerele cu pătuțuri individuale. Dragi părinți, la noi copiii dumneavoastra se vor odihni după pofta inimii după masa de pranz, apoi vom face împreuna temele cu drag și spor.
Bineînțeles că pătuțurile sunt gata să primească pe timpul verii și copiii mai mititei, pe care îi așteptăm cu drag pentru distracția din timpul acestei vacanțe, la cluburile noastre de vară.
Curtea after school-ului, plină de verdeață și aer curat, vă așteaptă la joacă. Încăperile răcoroase vă vor îmbia la activități interesante și relaxante toată ziua. Vă garantăm că nu veți găsi timp să vă plictisiți.
În această vară suntem pregătiți de DISTRACȚIE ȘI RELAXARE FUNTASTIKA!
Vă așteptăm în orice zi să vă convingeți. Pentru a stabili o întâlnire la fața locului, vă rugăm să ne contactați în prealabil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Opere de arta :-)
Get the Flash Player to see the slideshow.
Galerie foto
curte-3 clasa-4 holuri-spatioase-2 bucatarie