Cluburi, ateliere & alte servicii

Ateliere şi cluburi

Pe lângă activităţile cuprinse în programul standard, se poate opta pentru următoarele ateliere şi cluburi, care pot fi oferite inclusiv copiilor care nu sunt înscriși în cadrul after school FunTastik Colours:

-          club Limba engleză – bazat pe o metodă interactivă, atractivă de predare a limbii engleze;

-          atelier Arte plastice – organizat pe tematici: pictură, împletituri, decorare obiecte, decorațiuni hârtie/quilling/felicitări;

-          atelier Teatru – organizat pe module teoretice și practice: dicție, oratorie, improvizație, imitație, actorie, teatru, film, fotografie;

-          atelier Literar de proză și poezie – organizat pe module teoretice și practice: reguli de scriere a unei poezii sau alt gen de scriere literară, lectură, intonație, frazare corectă, voce plăcută;

-          club Dans – balet, dans modern;

-          club Arte marţiale;

-          club Înot.

Acestea sunt susținute de profesori cu experiență și vor fi asigurate contra cost.

Programul şi tarifele aferente atelierelor şi cluburilor organizate la sediul nostru vor fi comunicate celor interesaţi.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne contactaţi.

 

Alte servicii

Pe langă serviciile de natură educativă, practică sau recreativă, pentru cei interesaţi oferim și următoarele servicii:

  • servicii de consiliere psihologică la cerere;
  • cursuri pentru părinţi (cum să stabileşti o relaţie bună cu copilul tău);
  • petrecerea zilelor aniversare şi a zilelor onomastice într-o ambianţă plăcută (la cerere, în compania unor personaje îndrăgite de copii);
  • servicii de fotografie profesională (portrete, fotografii de eveniment);
  • servicii de imprimare foto de calitate superioară (inclusiv format mare – A0, canvas, hârtie fotografică);
  • program de weekend, personalizat în funcţie de necesităţi.

 

Programul de week-end

În cadrul programului de weekend putem asigura cazarea cu pensiune completă a copiilor, începând de vineri ora 18:00 până duminică, ora 14:00. Programul se adresează copiilor între 4 şi 12 ani. Copiii se vor putea juca în compania altor copii de vârste apropriate, în curtea proprie sau în parcuri, vor putea urmări filme pentru copii (canale TV potrivite vârstei lor sau colecţia Funtastikă de DVD-uri Disney etc.), toate acestea sub atenta supraveghere a personalului FunTastik. Vă asigurăm că nu vor “uita” să se spele pe dinţi, să facă băiţă sau să poarte mereu haine curate.

Preţurile orientative pentru serviciile incluse în programul de weekend sunt următoarele:

  • cazare: 80 lei/noapte (include pregătirea copilului pentru somn, ritualul de dimineaţă şi micul dejun);
  • program de zi: 80 lei/zi (include supravegherea atentă a copilului, gustarea de dimineață, masa de pranz, odihna de la amiază dacă este cazul, gustarea de după-amiază şi cina).

Petreceri aniversare

Oferta pentru petrecerile aniversare este personalizată și se adresează copiilor și familiilor care își doresc să sărbătorească un eveniment important din viața lor departe de zgomotul obișnuit al orașului sau al locurilor de joacă moderne. La noi aveți posibilitatea de a vă distra pe cinste într-un cadru intim, copiii putând să participe la jocuri simpatice alături de personajele preferate.

Dacă doriți, aveți posibilitatea să închiriați spațiul, să-l decorați singuri după preferință, să vă ocupați personal de muzică, mâncare, băuturi, invitați și invitații, să vă simțiți ca acasă… După cum noi avem puterea magică de a face toate grijile să dispară ca prin farmec, ocupându-ne de toate detaliile unei petreceri în stil FunTastik, fiecare unică în felul său!

Petrecerile durează 2 sau 3 ore, după următorul program:

Luni-Vineri: 18:30-20:30
Sâmbătă & Duminică: 10:00-13:00

13:30-16:30

17:00-20:00

Pentru mai multe detalii, vă aşteptăm cu drag să ne contactaţi.

 

Program si tarife After-schoolProgram si tarife Cluburi de vacantaProgram si tarife Alte servicii

Opere de arta :-)

Get the Flash Player to see the slideshow.

Galerie foto

curte-2 bucatarie clasa-5 clasa-4