Program de vacanta

 

After-school FunTastik Colours are porţile deschise tot timpul anului, inclusiv in perioada vacanţelor şcolare.

În timpul vacanţelor, copiii vor petrece zile pline de jocuri şi activităţi interesante, despre care vor povesti cu plăcere şi mândrie părinţilor şi colegilor de clasă, când vor reveni la şcoală. Nici o grijă… vom pregăti împreună şi temele pentru vacanţă, când anul şcolar se apropie.

Programul de vacanţă include următoarele servicii:

-       ateliere şi cluburi diverse (limba engleză, limba germană, ore de lectură, bucătărie, bune maniere etc.);

-       activităţi recreative (jocuri în aer liber, jocuri de strategie, jocuri tematice în limba engleză, jocuri de rol întrupând personaje de poveste, excursii, teatre, etc);

-       îndrumare calificată în efectuarea temelor pentru vacanţă;

-       mese proaspete şi sănătoase

-       odihnă (avem pătuțuri pentru copiii care au nevoie de somn).

Unele ateliere și cluburi sunt asigurate contra cost, putând fi oferite inclusiv copiilor care nu sunt înscriși în cadrul after school FunTastik Colours.

Pentru mai multe detalii referitoare la variantele de program, precum și la cluburile organizate la sediul nostru, vă rugăm să consultați secțiunea Program și tarife.

Suferi pentru că ziua ta de naştere este într-o zi de vacanţă? Alături de noi poţi petrece o aniversare de vis, alături de prietenii tăi noi şi vechi, într-un cadru FunTastik! Ziua ta de naştere poate fi una deosebită, petrecută între prietenii tăi de vacanţă, sau una cu adevărat Funtastikă, unde poţi avea ca invitaţi personajele preferate! Tu alegi!

Pentru detalii, vă rugăm să ne contactaţi.

După orele de la şcoala, care câteodată par interminabile (noroc că există prieteniii şi pauzele!), orice copil doreşte ...FunTastik Colours are porţile deschise tot timpul anului, inclusiv in perioada vacanţelor şcolare. În timpul vacanţelor ...Pe langă serviciile de natură educativă, practică sau recreativă, pentru cei interesaţi oferim: servicii de consiliere psihologică la cerere ...

Opere de arta :-)

Get the Flash Player to see the slideshow.

Galerie foto

holuri-spatioase balaceala-2 clasa-2 baie-portocalie-2